Harmonyhome Organic 100% Pure Essential Oils

TRU MÉLANGE – ÄKTA AROMA TERAPI LJUS

PLANT THERAPY MIN PASSION NU I LIVET…

100% PURE ESSENTIAL OILS

Trumélange oljor Certifierings program för socialt ansvar och fair trade i produktion, tillverkning och trading, www.fariforlife.net kontrollerat av IMO, Institutet för ekologisk marknad, www.imo.ch Dom är också fria från tungmetaller.

Trumélange terapiljus görs för hand i utkanten av Minneapolis USA. De terapeutiska blandningarna är ett hantverk och är det som gör Trumelange ljus unika och äkta.

Trumélange använder sig av FSC märkta förpackningar. FSC främjar ett miljöanpassat socialt ansvarstagande och ekonomisk livskraftigt bruk av världens skogar, https://se.fsc.org/

Trumélange bivax tillverkas i USA av små enskilda eller samverkande biodlare i kooperativ.

Trumélange använder uteslutande sojavax som är fritt från GMO även våra eteriska oljor. Förnyelsebara resurser främjar miljön.

Trumélange produkter är framtagna med hänsyn till en hållbar miljö. Återanvända och återvinning. Trumélange står för Sustainable Organic Living.

Eteriska oljor - Bivax äNaturligt Certificate

Örter som vi använder oss av är Bio-certifieriade, Magic Bath Handgjorda tvålar och badsalter är certifierade och ekologiskt skapade med 100% naturliga, högkvalitativa ingredienser. En hundra år gammal teknik..

Trumélange har inga ingredienser som är testade på djur. Rena råvoror från moder jord.

Trumélange har valt färgämnen som inte skadar naturen och inte innehåller några skadliga ämnen. De klarar också de höga kra-ven som Californian prop.65 ställer, http://oehha.ca.gov/prop65

VILL DU BLI VÅRAN…

Återförsäljare är välkomna att kontakta oss på:

 

Owner  Katarina Rydin   

Kontakta Katarina Rydin +46 734 28 26 42

katarina@harmonyhomeorganic.se    www.harmonyhomeorganic.se

Storgatan 61 – 57343 Tranås – Sweden             

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!

harmonyhome_therapycandles

LINKEDIN

Katarina Rydin

FB

Katarina Rydin eller Harmonyhome organic 100% Pure Essential Oils