Om Mig

Hej,

Grundare av Harmonyhome Organic och distributör för varumärkerna Sol Organic, Magic Bath & Tru Melange i Skandinavien Jag heter Katarina Rydin, och jag är Nordisk distributör för de ekovänliga doftljusen och dom unika Eteriska oljeblandningarna Tru Mélange. Vi säljer även Tru Mélange Eteriska oljor. SOL Organic Värme och Kyl terapi av bästa kvalite. Mitt tredje varumärke är Magic Bath, ekologiska badsalter och tvålar.

Om kort mig själv:  Min passion för Hälsosammare produkter kom smygande 2014. Mitt driv är att få människor att leva mer Harmoniskt, närmare inpå sig! Jag vet att livet går altid att förändra med små steg…Mitt liv nu är mycket harmoniskt, men jag har väldigt lång erfarenhet av plågsam smärta. Jag var med i en bilolycka 1996 i Stockholm som förändrade mitt liv. Jag blev tvungen att tänka om, 2002 slutade jag som frisör.  Genom kriser utvecklas man som människa. En svår livskris kan öppna dörrar till nya vägar i livet. Sen blev det steget in i Inredningsbranschen. Jag har delvis jobbat med de flesta ljus märkerna! Det var en otroligt vacker butik i Kungsbacka som THG drev. Där efter öppnade jag inredningsbutiken HarmonyHome, med både näthandel och egen butik på den pittoreska huvudgatan i Gränna och i Tranås, jag drev Harmonyhome i 6 år. Våra ”Unika” ljus Jag har alltid fyllt vårt hem med tända ljus. För mysiga familjekvällar, när jag ska duka upp till middagar med våra vänner, när jag dekorerar enligt årstider och högtider ja, så ofta jag bara kan! Även intresset för det ekovänliga har alltid varit stort – inte minst sedan vi fick barn. Av en slump kom jag över material om den skadliga inverkan som de syntetiskt framställda doftljusen har på vår hälsa, och på miljön – och blev förskräkt! Plötsligt blev myset farligt! Jag började läsa på och insåg att vi här uppe i Norden är ganska måna om att det vi andas in är rent, men att det inte finns mycket att välja på om man vill känna sig helt säker. Tru Mélange betyder äkta blandning – jusen är tillverkade av helt igenom ekovänliga råmaterial, från vax och oljor till veke och färger. Jag hoppas att de ska ge dig och dina kunder precis samma härliga mysstämning och goda känsla som de ger mig och min familj!

MVH. Katarina Rydin

OM DU VILL SÄLJA VÅRA PRODUKTER

FÖLJ MED OSS – ETT HÄLSOSAMMARE ALTERNATIV

Gå in på www.harmonyhomeorganic.se och ansök om ett login.

Fyll i formuläret och skapa ett konto för att bli vår återförsäljare.

(Vi bekräftar kontot inom ett dygn)

 

LÄS MER OCH BLI INSPIRERAD

Om du vill lära känna oss lite bättre och se lite mer av vad vi gör innan

 du registrerar dig, besök oss då på våra sociala plattformar

www.harmonyhomeorganic.se

FB: Katarina Rydin – Harmonyhomeorganic 100% pure essential oils

INSTA: Harmonyhome_Therapycandles

LINKEDIN: Katarina Rydin

 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR

Då blir vi glada om du kontaktar oss så att vi kan hjälpa till.

Antingen skickar du ett mail på

support@harmonyhomeorganic.se

eller så slår du oss en signal på

  Naturligt med omsorg, ett spa nära dig…   IMG_7173