TILL SALU – STUGA NÄRA HAVET I SKÅNE

SKÄLDERVIKEN 675000 Mer bilder hos Västkustfastigheter vastkustfastigheter.se

RÄTT STUGA FÖR ER SOM VILL HA GÅNG AVSTÅND TILL BAD OCH STRAND MEN ÄNDÅ NÄRA TILL STORSTADS PULS. NÄRA BMX-BANA.  

ÄNGELHOLM ÄR EN HÄRLIG STAD, MED MYSIGT TORG OCH EN INNERSTAD FULL AV LIV OCH RÖRELSE. HÄR FINNS MASSOR AV BUTIKER OCH EN VÄLDIGT KÄND OCH LÅNG STRAND!

IMG_0074114082IMG_0077112113109108072075078080083084085086087088092095097098104110

 

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken.
Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig!
Läs mer om underbara Ängelholm samt på www.engelholm.se

Ängelholm – en idealisk kommun för företagare
Ängelholm har ett väl differentierat näringsliv med tyngdpunkten på små- och medelstora företag. Ängelholms kommun representerar ca 0,5 % av företagandet i Sverige. I kommunen finns det ca 4700 företag indelade i ca 470 olika branscher, varav ca 3100 företag har inga anställda.
Starka branscher är bland annat  jordbruk, handel samt utbildnings- och forskningsintensiva företag. Invånarantalet ökar ständigt och är nu uppe i ca 40 000. Den stora inflyttningen gör att det ständigt kommer in nya människor med friska idéer vilket bidrar till den chosefria stämningen, Ängelholm är småstaden med storstadsmentaliteten!

Ju fler vi är tillsammans…
I Ängelholm har nätverksänkandet slagit rot. Insikten har vuxit fram att det är tillsammans man bäst utvecklas. En ny företagare införlivas snabbt i något av de nätverk som byggts upp för informations- och erfarenhetsutbyte.

Näringslivsklimat på topp
Ängelholms Näringsliv AB som ägs gemensamt av företagen själva och Ängelholms kommun, verkar för tillkomsten av nya företag och stimulerar redan befintliga. Bolaget driver olika utvecklingsprojekt och arrangerar en mängd företagsaktiviteter och evenemang. Här finns plattformen för erfarenhetsutbyte såväl mellan företag som mellan företag och kommun. Genom att skapa, utveckla och arbeta i nätverk bidrar man till att forma ett gott näringslivsklimat. Detta är en av förklaringarna till att Ängelholm flera år i rad har placerat sig i absoluta toppskiktet i Svenskt Näringslivs återkommande ranking av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner, plats 5 2012.

Sveriges bästa kommunikationer
Ängelholm har Sveriges bästa vägnät, flyg- och tågförbindelser. Detta enligt Svenskt Näringslivs årliga mätning av kommunernas företagsklimat. Med Ängelholm som bas öppnar sig affärsmöjligheter långt utanför kommunens gränser. Kunder, leverantörer och kompetent personal är aldrig långt borta. Detta i kombination med ett boende i toppklass bidrar till en livskvalitet som är svårslagen både när gäller arbete och fritid. Det är enkelt att leva gott i Ängelholm!

DU SOM VILL BO NÄRA HAVE I ETT STUGA MED FRÄSCH INTERIÖR!

Stugan är mycket fräsch, både i byggnad och inredning, nybyggd år 2007.

Dusch ute i ett förråd.

Utrustad för självhushåll.

Perfekt stuga för uthyrning.

OBS! Sängkläder, handukar, badhandukar och kökshanduk medtages.

Utrustning – Artiklar:
Sovrum; Säng med madrass, täcke och kudde. Förvaringsmöjligheter.
Kök; Tallrikar – djup, flat och assiett. Glas – dricks-, vin- och snapsglas. Bestick – kniv, sked, gaffel och tesked Kaffekoppar, temuggar Äggkoppar Osthyvel Smörknivar Vassa knivar Konservöppnare Korköppnare Rivjärn Vitlökspress Potatisskalare Visp, slevar, stekspade Liters- decilitersmått Durkslag Plastbunkar Ugnsfasta formar Kastruller minst tre i olika storlekar. Raclette, wok panna, riskokare, Våffeljärn, Stekjärn Grytlapp, grytunderlägg Uppläggningsfat, såsskål, salladsskål Bringare, Bricka Kaffekokare  Slaskhink Diskborste, disktrasa
Städ; Rengöringsmedel; Toa, allrent och diskmedel WC-borste Dammsugare och dammsugarpåsar Mopp och hink Sopborste Dammtrasa Fönsterputsmedel Flugsmällare Toalettpapper (1 rulle vid ankomst).

Nästan all interiör till salu.

UGN-MICRO-DISKMASKIN

 

MER INFO: MAILA GÄRNA [email protected]

 

 


2 Responses to “TILL SALU – STUGA NÄRA HAVET I SKÅNE”

Leave a Reply