AROMALJUS – HARMONYHOME

SPA SERIEN – EVERYDAY SERIEN- SOL SERIEN Tru Melange

10685605_739603702742745_5543448557217733994_n

 

SPA SERIEN NYHET 2015

Fridfullt

Grapefrukt och sandelträ ”Ibland är det viktigaste på hela dagen, pausen vi tar mellan två djupa andetag”

 

Purifying-Box

 

 

 

Apelsin & Citrongräs

Renande ”En renande doft som omfamnar och stimulerar”

Meditation-Small

 

Meditation
Med olibanum (rökelse) & myrra ”Tyst i sinnet och själen talar”

Uplifting aroma ljs

 

EVERYDAY SERIEN – SOL SERIEN

flower (3)SOL GROUP RelaSOL GROUP Fresh

SOL GROUP Lavendelflower (4)Everyday jars Tru Melangepure naturenot-tested-on-animalsMiniraler örter salt eteriska oljor

TRU MÉLANGE – ÄKTA AROMA TERAPI LJUS

Välkommen till en ljusare framtid…Naturligt med omsorg…Spa känsla nära dig!

SENASTE NYTT!! UNDERBARA BAD SALTER FRÅN PORTUGAL, ÄVEN I LÖSVIKT.

SPA-SERIEN SOM FÖRTROLLAR DIG…

Möt oss på FORMEX 14-17 JAN. 2015 Monter A 24:25

Tru Mélange ljustrendsettaren med miljövänliga ljus och underbara dofter som kommer att fängsla och fascinera dig, samt ge en behaglig avkoppling och stämning i hemmet. Tru Melange kan garantera dig aromterapi ljus som är ”helt” naturliga och gjorda med omsorg. 100% ren soja / bivax från nordamerikanska gårdar, utan kemikaliska tillsatser.

De tryckta burkarnas färgglada design färgade med ekologiskt bläck, och glasburkarnas snygga trä lock. Högre miljökrav och inga gifter, inga kemikalier som förorenar inomhus. Underbara ”rena” eteriska oljor.

Tru Melange har efter omfattande forskning lyckats få till ett i alla led miljövänligt producerat aromaljus. Andelen soja i bivaxljusen var helt avgörande för framgången. Den bomullsflätade veken tillsammans med de miljövänliga pulverfärgerna ger en fantastisk klar färg på ljusen, en brinntid som låter dig njuta länge och en aromadiffusion som leker och far iväg med dina sinnen.

Aroma dofterna påverkar luktsinnet och olika delar av hjärnan, framförallt de delar som har med känslor och minnen att göra. Även de centrala nervsystemet och körtlarna som styr hormonerna påverkas, när vi andas in ångan av de eteriska oljorna i ljusen.

Aromaterapi ljusen tillverkas av terapeutiska oljor, av naturliga växtmaterial, allt för att främja god hälsa, jämvikt och välmående. Vi kan garantera äkta och naturliga eteriska oljor med hög kvalité som är en ren koncentrerad växtenergi…

Naturligt med omsorg!

Här hittar ni ljusen


Leave a Reply