EKO DOFTLJUS TRU MELANGE

10419551_737184949651965_2371043367132004194_n
TRU MÉLANGE – ÄKTA AROMA TERAPI LJUS

Harmonyhome Organic
100% Pure Essentials Oils

TRU MÉLANGE – ÄKTA AROMA TERAPI LJUS PLANT THERAPY

Trumélange oljor Certifierings program för socialt ansvar och Fairtrade i produktion, tillverkning och trading, www.fariforlife.net kontrollerat av IMO, Institutet för ekologisk marknad, www.imo.ch Dom är också fria från tungmetaller och petroleum/paraffin.

Trumélange terapiljus görs för hand i utkanten av Minneapolis USA. De terapeutiska blandningarna är ett hantverk och är det som gör Trumelange ljus unika och äkta.

Trumélange använder sig av FSC märkta förpackningar. FSC främjar ett miljöanpassat socialt ansvarstagande och ekonomisk livskraftigt bruk av världens skogar, https://se.fsc.org/

Trumélange bivax tillverkas i USA av små enskilda eller samverkande biodlare i kooperativ.

Trumélange har Certifikat av högsta kvalitet. Våra Doftljus Från Ecosoya är GMO fria. Förnyelsebara resurser främjar miljön. God tillverkningssed. Good Manufacturing Practice (GMP) Food and Drug Administration.

Trumélange produkter är framtagna med hänsyn till en hållbar miljö. Återanvända och återvinning.

Trumélange har valt färgämnen som inte skadar naturen och inte innehåller några skadliga ämnen. De klarar också de höga kraven som Californian prop.65 ställer, http://oehha.ca.gov/prop65

Eteriska oljor – Bivax är Naturligt Certifierade

Magic Bath Handgjorda tvålar och badsalt är certifierade och ekologiskt skapade med 100% naturliga, högkvalitativa ingredienser. En hundra år gammal teknik. Örter som vi använder oss av är Bio-certifierade.

Våra eteriska oljor är fria från GMO. Vi är ett av de få företag vars aromer är helt baserad på eteriska oljor. Alla våra Eteriska oljor är framställda i enlighet med IFRA (http://www.ifraorg.org/ Inga av våra produkter är testade på djur och innehåller heller inte några ämnen som härstammar från djur. Rena råvaror från moder jord.

PLANER…MÄSSA Natural Products Scandinavia Malmö 2017

VÅRAT LJUS BUZZ OUT PÅ TV 4 NYHETSMORGON   HÄR HITTAR DU VÅRA LJUS, ETT 40 – TAL.  www.harmonyhomeorganic.se

 

12651218_1562109054079120_3024776685400628662_n

 

 

HISTORIA TRU MELANGE

År 1908 körde en rysk immigrant vid namn Morris Brown sin häst och vagn 5 mil från den lilla jordbruksstaden Bremen, Indiana till South Bend för att sälja sina ägg och andra jordbruksprodukter.  Vid en resa fick Morris frågan om han ville sälja pepparmints olja. Han hade ingen aning om oljans värde, men beslutade ändå att ge det en chans. Morris och hans söner tog oljan till South Bend och insåg snart att det var mer lönsamt att sälja oljan än deras jordbruksprodukter vilket banade väg för M. Brown & Söner Inc. Hängivna att sälja de finaste eteriska oljorna jobbade de outtröttligt för att dels försörja sina familjer samt supportera en växande kundkrets.

År 1974 utökade Irvin Brown, Morris barnbarn företaget genom att börja sälja, örter, kryddor och dekorativa växter. Även när M. Brown & Söner slog sig samman med Lebermuth Inc, höll man kvar vid den ursprungliga arbetsmoralen och känslan för kundens bästa.

Än idag sköter Irvin Browns son och dotter Lebermuth. Under de sista 50 åren, har Lebermuth valt att anställa internationellt erkända kemister. De har under åren investerat i den mest avancerade process utrustningen som finns i industrin. Vill du vara grön och använda naturliga varor så behöver du inte leta längre!

Trumelange är bland dom bästa i Världen, på unika blandningar av eteriska oljor.


Leave a Reply